Superfullmåne!

Wow! Jag säger bara wow! Såg ni fullmånen som var inatt? Superfullmåne var det till och med. Kan även ses inatt om ni missade den. Om ni inte har mulet förstås. Jag såg den och gjorde mig en mysig stund av det på min balkong. Jag laddade upp med filtar, en sittkudde, massor av tända ljus och lite varmare kläder.

Ljusen är tända i väntan på fullmånen.
Sittkudde och filtar på plats.

Så strax efter kl. 23 på kvällen/natten gled då månen fram bakom hustaket och uppenbarade sig i all sin prakt. Då satte jag mig tillrätta på sittkudden, startade lite lugn och rogivande musik på låg volym, njöt och försökte meditera lite i månskenet. Vilken underbar och häftig stund det var. Sådant lugn och lite mäktig känsla.

Så gled den då fram bakom hustaket och visade sig. Superfullmånen! Mäktigt!
Härlig vy!

Detta är saker som också händer på min balkong och som kan komma att dela med mig av ibland. Så det blir inte bara odlingsrelaterade inlägg även om det förmodligen kommer att vara övervägande sådana inlägg framöver.

Nu är det dags för mig att krypa ner under täcket och försöka sova lite. Kommer att ligga med rullgardinen uppe så jag kan se månen genom fönstret och njuta av den i natt också.

Ha de´

Annons

En reaktion till “Superfullmåne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s